Antena 3 CNN Coronavirus Prima persoană din lume vaccinată anti-COVID cu Pfizer a primit a treia doză. Are 91 de ani

Prima persoană din lume vaccinată anti-COVID cu Pfizer a primit a treia doză. Are 91 de ani

Britanica Margaret Keenan, 91 de ani, prima persoană din lume căreia i-a fost administrat vaccinul împotriva COVID-19 produs de Pfizer, a fost imunizată, vineri, cu cea de-a treia doză.

Prima persoană din lume vaccinată anti-COVID cu Pfizer a primit a treia doză. Are 91 de ani
Sursa foto: BBC
de Mia Lungu    |    25 Sep 2021   •   19:25

După ce a fost vaccinată pentru a treia oară, Margaret Keenan a declarat că este fericită și că se simte liberă, potrivic BBC.

„Pentru cele câteva secunde cât durează, să meargă și să se vaccineze. Asta îi salvează pe ei și salvează viețile familiilor lor. Când ai făcut asta, te simți o persoană diferită pentru că simți că te va ajuta și îi va ajuta pe ceilalți”.

Margaret Keenan, din orașul Wnniskillen, a fost vaccinată cu prima doză pe 8 decembrie la Spitalul Universitar din Coventry, declarând că se simte „foarte privilegiată” să fie printre primele persoane imunizate împotriva SARS CoV-2. 

„Mă simt atât de privilegiată să fiu prima persoană vaccinată împotriva COVID-19. Este cel mai bun cadou timpuriu pe care mi l-aș fi putut dori pentru ziua de naştere, pentru că asta înseamnă că, în sfârșit, pot să petrec timp cu familia și prietenii, după ce am fost singură în cea mai mare parte a anului", a spus nonagenara, la acel moment.

Margaret Keenan a mulţumit totodată personallui medical care s-a ocupat de ea şi a încurajat oamenii să se vaccineze.

×
Subiecte în articol: Margaret Keenan vaccinată Pfizer COVID-19
Parteneri
Vouchere de 750 de lei și de 2.000 de lei pentru români! Guvernul anunță noi ajutoare
x close