Antena 3 CNN Coronavirus Ea este prima persoană din lume vaccinată împotriva coronavirus. „E o șansă uriașă pentru mine să contribui cu ceva”

Ea este prima persoană din lume vaccinată împotriva coronavirus. „E o șansă uriașă pentru mine să contribui cu ceva”

Jennifer Haller este prima persoană din lume care a fost vaccinată împotriva coronavirus, după ce s-a oferit voluntară în procesul de testare a unui vaccin împotriva COVID-19.

Ea este prima persoană din lume vaccinată împotriva coronavirus. „E o șansă uriașă pentru mine să contribui cu ceva”
17 Mar 2020   •   12:17

Jennifer Haller, o femeie în vârstă de 43 de ani din SUA, mama a doi copii și manager la o companie în domeniul IT, s-a arătat încântată de decizia pe care a luat-o.

Jennifer a mărturisit că nu are nicio problemă de sănătate, este sprijinită de cei dragi și se mândrește că poate contribui la salvarea vieților omenești. 

„Ne simţim cu toţii neajutoraţi, e o şansă uriaşă pentru mine să contribui cu ceva”, a sppus Jennifer. „Mă simt grozav”, a spus ea la ieşirea din cabinetul medicului, potrivit MSNBC.

Femeia va fi monitorizată timp de 14 luni, în care îşi va prezenta temperatura, simptomele şi efectele secundare. Alţi trei participanţi la studiu au primit luni vaccinul, iar în total vor fi 45 de participanţi. Vaccinul final e totuşi la 12-18 luni de realizare, spun specialiştii.

„Studiul a fost lansat în timp record, e un pas important în această luptă”, a spus medicul Anthony Fauci de la institutul din Seattle.

Peste 182.000 de oameni din toată lumea au fost infectaţi cu COVID-19, iar mai multe de 7000 de persoane au murit.
 

 

×
Subiecte în articol: vaccin coronavirus Jennifer Haller
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close