Antena 3 CNN Coronavirus Primăria Siret din Suceava a fost închisă, după ce 25 de angajați au fost infectați cu coronavirus

Primăria Siret din Suceava a fost închisă, după ce 25 de angajați au fost infectați cu coronavirus

Un nou focar de coronavirus a fost confirmat la Primăria Siret, judeţul Suceava. Edilul a anunţat că activitatea primăriei se va desfăşura doar online şi prioritare vor fi urgenţele, cum ar fi eliberarea de buletine sau documente necesare în cazul deceselor.

Primăria Siret din Suceava a fost închisă, după ce 25 de angajați au fost infectați cu coronavirus
de Claudia Popovici    |    25 Oct 2020   •   16:15

După ce 25 de angajaţi ai Primăriei Siret au fost confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus, s-a luat decizia izolării instituţiei.

Edilul din Siret a precizat că activitatea primăriei se va desfăşura doar online şi vor fi rezolvate urgenţele, cum ar fi eliberarea de buletine sau documentele în cazul deceselor. El a mai declarat că în clădirea primăriei vor intra doar angajaţii care sunt testaţi negativ la coronavirus.

Mai mult, vor fi testaţi angajaţii primăriei care nu au efectuat până în momentul de faţă testul pentru coronavirus.

 „Menționez că primăria este închisă publicului încă din data de 15 martie, de aceea pericolul infectării persoanelor care s-au prezentat la primărie este foarte mic”, a declarat primarul oraşului Siret, potrivit monitorulsv.ro.

Conform ultimelor date, rata de infectare în Siret a ajuns de 6,54 la mia de locuitori în ultimele 14 zile.

Edilul a mai precizat că restricțiile din sectorul HORECA rămân în vigoare, iar școlile vor continua să funcționeze doar online.

×
Subiecte în articol: COVID-19 Siret
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close