Antena 3 Coronavirus Primarul din Brăila condamnă restricțiile: "Niciodată nu aș fi impus astfel de măsuri lipsite de logică. Nu vă este rușine?"

Primarul din Brăila condamnă restricțiile: "Niciodată nu aș fi impus astfel de măsuri lipsite de logică. Nu vă este rușine?"

de Mia Lungu    |    02 Apr 2021   •   16:40
Primarul din Brăila condamnă restricțiile: "Niciodată nu aș fi impus astfel de măsuri lipsite de logică. Nu vă este rușine?" Facebook

Dragomir Viorel Marian, Primarul Brăilei, acuză dus măsurile luate de CNSU și spune că nu există nicio bază sau studiu științific pentru hotărârea de a închide magazinele la ora 18:00. "Ei nu respectă regulile impuse chiar de ei, dar pe noi ne amendează când suntem singuri pe stradă și nu purtăm mască"

Edilul este supărat pe noile restrcții care intră în vigoare din acest weekend și spune că închidere magazinelor si mall-urilor mai devreme nu conduce decât la aglomerarea lor în timpul programului.

"În week-end magazinele, restaurantele, etc se închid la ora 18.00 !!! În cursul săptămânii se închid la ora 21.00 !!!Ce studiu a generat aceste ore ? Este o regulă stabilită de aceiași oameni care au închis piețele anul trecut?" a scris primarul brăilean într-un mesaj postat pe Facebook.

"STUDIU DE CAZ
3.000 de brăileni merg în 13 ore la 1 supermarket = 230 brăileni / 1 ora
3.000 de brăileni merg în 10 ore la 1 supermarket = 300 brăileni / 1 ora
CARE ESTE LOGICA ACESTEI MĂSURI ? DISTANȚAREA FIZICĂ ? SERIOS ? 

Brăila Mall este la marginea Satului Vărsătura. 
5 persoane din 617 au COVID în Satul Vărsătura - Incidența 8,1 !!! Oare câte zeci din cei 617 locuitori merg la Mall?

Zeci de mii de brăileni merg la Brăila Mall. Municipiul Brăila – Incidența 4,04 !!! Și totuși, Brăila Mall se închide zilnic la ora 18.00 …..
CARE ESTE LOGICA ACESTEI MĂSURI ? AGLOMERAREA BRĂILENILOR ÎN MALL SAU IN MAGAZINELE DIN  MUNICIPIU ?

În week-end brăilenii trebuie să intre în casă la ora 20.00. În cursul săptămânii GUVERNUL a convins COVIDUL să iasă la atac de la ora 22.01 !!!
CARE ESTE LOGICA ACESTEI MĂSURI ? 

La peste 3 cazuri la 1.000 de locuitori ați închis parțial școlile. Acum dați lockdown mascat la școli sub forma unei vacanțe extinse.  La peste 5 cazuri la 1.000 de locuitori ne-ați chemat la vot !!!
Pentru voi este votul mai important decât școala ?
CARE ESTE LOGICA ACESTEI MĂSURI ?

Ministrul Sănătății nu poartă mască, Ministrul Muncii merge la petreceri fără mască, fostul Guvern a fost surprins cu băutura pe masă, nu purtau mască...
Ei nu respectă regulile impuse chiar de ei, dar pe noi ne amendează când suntem singuri pe stradă și nu purtăm mască…NU VĂ ESTE RUȘINE ? CARE ESTE LOGICA VOASTRĂ?

CONCLUZIA: Restricțiile fără logică scad încrederea în autorități !!! Lipsa încrederii în autorități conduce la revolta populației !!! LOGIC !!!"

Niciodată nu aș fi impus astfel de măsuri lipsite de logică. NICIODATĂ !!! - În week-end magazinele, restaurantele, etc...

Posted by Dragomir Viorel Marian on Thursday, 1 April 2021

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close