Antena 3 CNN Coronavirus Marcel Vela: Programul magazinelor înaintea Sărbătorilor Pascale poate fi prelungit

Marcel Vela: Programul magazinelor înaintea Sărbătorilor Pascale poate fi prelungit

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat, joi seară, că programul magazinelor poate fi prelungit, înaintea Sărbătorilor Pascale.

Marcel Vela: Programul magazinelor înaintea Sărbătorilor Pascale poate fi prelungit
Sursa foto: Pixabay
de S.T.    |    09 Apr 2020   •   23:46

Art.15 - (1) Pe perioada stării de urgență se suspendă procedurile de vânzare/ cumpărare de pachete majoritare de acțiuni ale companiilor din Sistemul Energetic Național, indiferent de forma de proprietate a acestora. (2) Reluarea procedurilor se va face după încheierea stării de urgență cu decalarea corespunzătoare a termenelor prevăzute în calendarul anterior. (3) Măsura se aplică începând cu data publicării prezentei ordonanțe militare în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Art.16 - Se recomandă autorităților administrației publice locale și proprietarilor, persoane fizice sau juridice, să monteze dispozitive cu soluții dezinfectante la intrările în imobilele cu destinația de locuințe colective și să dezinfecteze periodic lifturile, casa scărilor și celelalte spații comune din interiorul acestor imobile. 7

Art.17 - În zilele de joi, vineri și sâmbătă, premergătoare celor două sărbători pascale, operatorii economici care comercializează produse agroalimentare își pot prelungi programul de funcționare în funcție de necesități.

Ordonanța militară 8 din 2020. Ce prevede cea mai lungă ordonanță militară de până acum

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus, joi seara, că a semnat Ordonanța Militară numărul 8, care va fi publicată în Monitorul Oficial.

×
Subiecte în articol: Marcel Vela coronavirus
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close