Antena 3 Coronavirus Protest la o maternitate din Iaşi, după ce cadrele medicale au aflat că trebuie să îngrijească o gravidă suspectă de coronavirus

Protest la o maternitate din Iaşi, după ce cadrele medicale au aflat că trebuie să îngrijească o gravidă suspectă de coronavirus

25 Mar 2020   •   12:15
Protest la o maternitate din Iaşi, după ce cadrele medicale au aflat că trebuie să îngrijească o gravidă suspectă de coronavirus

Protest la Maternitatea "Elena Doamna" din Iaşi, după ce cadrele medicale au aflat că trebuie să îngrijească o gravidă suspectă de coronavirus.

Mai multe cadre medicale de la materninatea din Iași au organizat un protest ad-hoc, miercuri, 25 martie, după ce au aflat că trebuie să trateze o gravidă care ar fi suspectă de Covid-19.

Medicii şi asistentele de la maternitatea ieşeană au ieşit în curtea unităţii după ce au aflat că gravida a fost adusă la spital. Ei s-au plâns de faptul că sunt nevoiţi să îngrijească femeia fără a avea materiale de protecţie împotriva noului tip de coronavirus.  

La faţa locului a ajuns şi echipaje ale forţelor de ordine, care au discutat cu medicii. Managerul maternităţii nu a răspuns până la ora redactării acestei ştiri la telefon pentru a oferi detalii despre acţiune.    

Pe 15 martie, o doctoriţă de la Maternitatea "Elena Doamna" anunţa că a fost nevoită să trateze o pacientă care intrase în contact cu o persoană venită din străinătate, fără a avea materiale de protecţie. 

×
Subiecte în articol: coronavirus gravida

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close