Antena 3 Coronavirus PSD, proiect pentru sprijinul medicilor în lupta cu coronavirus: Îi prețuim la adevărata lor valoare!

PSD, proiect pentru sprijinul medicilor în lupta cu coronavirus: Îi prețuim la adevărata lor valoare!

23 Apr 2020   •   14:02
PSD, proiect pentru sprijinul medicilor în lupta cu coronavirus: Îi prețuim la adevărata lor valoare!
Sursa foto: Agerpres

Camera Deputaților va supune la vot propunerea PSD privind măsurile de sprijinire pentru întregul personal medical implicat în lupta cu coronavirus. ”Am răspuns la solicitările medicilor pentru că îi prețuim la adevărata lor valoare”, spun social-democrații.

”Spre deosebire de persoanele care au posibilitatea să #steaacasă, să respecte regulile de #distanțaresocială, personalul medical este cel care TREBUIE să consulte, să trateze, să salveze vieți.

De la începutul epidemiei, #medicii și personalul aflat în prima linie au solicitat, în mod repetat, echipamente de #protecție, materiale sanitare și medicamente, circuite corecte și camere de decontaminare, precum și ”o lege clară, potrivit căreia copiii noștri (indiferent de vârsta acestora, aflați la studii sau încă sugari) vor avea asigurată pensia de urmaș în caz de deces (din cauza COVID-19)”.

Astăzi, Camera Deputaților este chemată să voteze propunerea #PSD privind măsurile concrete de sprijin pentru întregul personal medical implicat în lupta cu COVID-19. Am răspuns astfel solicitărilor medicilor. Pentru că îi #prețuim la adevărata lor valoare!”, se arată în postarea social-democraților.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close