Antena 3 Coronavirus Reporter american surprins îmbrăcat în sacou, dar fără pantaloni, în timpul transmisiunii live de acasă

Reporter american surprins îmbrăcat în sacou, dar fără pantaloni, în timpul transmisiunii live de acasă

29 Apr 2020   •   13:01
Reporter american surprins îmbrăcat în sacou, dar fără pantaloni, în timpul transmisiunii live de acasă

Un reporter american, care s-a adaptat la măsurile de izolare din timpul pandemiei de coronavirus și a făcut o transmisiune live de acasă, a fost surprins de cameră îmbrăcat elegant la costum, însă telespectatorii au observat și un detaliu care i-a scăpat.

Will Reeve s-a îmbrăcat la costum și cravată pentru transmisiunea din cadrul emisiunii „Good Morning America”, dar nu și-a mai pus și pantaloni pe el, crezând că nu se va vedea.

Jurnalistul a vorbit pe tema pandemiei de coornavirus și cum unele farmacii folosesc drone ca să livreze medicamente pacienților, potrivit CNN.

În momentul în care s-a așezat pe scaun, telespectatorii au putut observa că ținuta lui nu era completă.

Will Reeve a făcut haz de necaz pe seama acestei gafe și a spus că nu va fi angajat prea curând ca operator de imagine. De asemenea, jurnalistul le-a mai spus urmăritorilor că avea pantaloni scurți pe el.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close