Antena 3 CNN Coronavirus Robert Gavrilescu a rămas în scaun cu rotile după un vaccin din copilărie. Acum, bărbatul susţine vaccinurile împotriva COVID-19: "Dacă voi muri mâine, nu-mi pare rău"

Robert Gavrilescu a rămas în scaun cu rotile după un vaccin din copilărie. Acum, bărbatul susţine vaccinurile împotriva COVID-19: "Dacă voi muri mâine, nu-mi pare rău"

Robert Gavrilescu a fost imunizat împotriva poliomielitei în 1977. După o reacție extrem de rară a vaccinului antipolio, a rămas cu picioarele paralizate. Recent, bărbatul s-a vaccinat anti-COVID (doza 3 - Pfizer) şi susţine în continuare campania de vaccinare.

Robert Gavrilescu a rămas în scaun cu rotile după un vaccin din copilărie. Acum, bărbatul susţine vaccinurile împotriva COVID-19: "Dacă voi muri mâine, nu-mi pare rău"
Sursa foto: Facebook/ RO Vaccinare
de Silvia Preda    |    18 Feb 2022   •   20:14

"Eu după vaccinul antipolio din anul 1977 am rămas schilodit pe viață. Într-un scaun rulant, iar ca mine milioane de copii la acea vreme au rămas la fel, alții au murit. Dar cu toate acestea, acel vaccin a eradicat poliomielita...

Eu ce pot sa mai fac? Un singur lucru mă face fericit după această tragedie personală: poate și cu ajutorul meu (că am pățit-o și ca mine, milioane de copii pe planetă) acel vaccin a fost îmbunătățit și azi se face fără probleme.

Azi m-am (expus) din nou acestui vaccin împotriva COVID-19 (inclusiv doza 3 - Pfizer) pentru ca mai apoi copilul meu, nepoții și strănepoții mei să-l facă peste ani fără probleme!

Iar daca voi muri mâine, nu-mi pare rău pentru că știu că mi-am făcut treaba pe planetă, acela de a face o casă, un copil și am sădit un pom!

P.S. Și m-am oferit cobai la două vaccinuri, gratis. Prima dată obligat de regimul comunist iar acum cu bună știință și fără remunerație de mici, bere sau vouchere, ci doar din convingere și încredere în știință și în medici.

Vă doresc sănătate! 
Să nu uităm că strămoșii noștri s-au sacrificat pentru ca noi azi să fim aici. La revoluția din 89 ' au murit oameni ca noi azi să avem dreptul la opinie! Toate generațiile trecute au făcut sacrificii pentru generațiile viitoare.

Hai să fim mai buni și mai puternici!” Robert Gavrilescu

Mesajul transmis de RO Vaccinare, pagina oficială a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19

"Mulțumim pentru mesaj, Robert!

Poate nu știți, dar Robert a creat un grup de Facebook în care a susținut campania de vaccinare împotriva COVID-19 încă de la începutul campaniei de vaccinare.

Datele prezentate până în momentul de față au demonstrat că vaccinurile împotriva COVID-19 sunt sigure și eficiente. La nivel global au fost administrate peste 10.4 miliarde de doze de vaccin împotriva COVID-19", este mesajul transmis de autorităţi pe pagina oficială a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

×
Subiecte în articol: vaccin Robert Gavrilescu COVID-19
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close