Antena 3 CNN Coronavirus Român aflat în carantină: „Cine îmi întreține familia, cine le dă copiilor de mâncare? Nimeni nu a venit să ne facă analizele”

Român aflat în carantină: „Cine îmi întreține familia, cine le dă copiilor de mâncare? Nimeni nu a venit să ne facă analizele”

Un român venit din Grecia, dar care se află în carantină din cauza unui conațional diagnosticat cu coronavirus și venit din Italia în autobuzul lor, se arată indignat de ceea ce se întâmplă.

Român aflat în carantină: „Cine îmi întreține familia, cine le dă copiilor de mâncare? Nimeni nu a venit să ne facă analizele”
Sursa foto: Foto: Cancan
19 Mar 2020   •   13:48

De patru zile, nimeni nu a venit să-i facă analizele. În plus, familia este înreținută doar de el. 

„Eu împreună cu doi prieteni ne-am întors sâmbătă din Grecia, acolo unde am lucrat ca zilieri. Pentru că, în autocar, s-a aflat cu noi și un tânăr din Italia, am fost băgați în carantină. Problema stă în felul următor: noi toți suntem întreținători de familii. Soțiile sunt casnice, n-au un venit stabil. Înteleg că trebuie să stăm în carantină, dar cine îmi întreține familia, cine le dă copiilor de mâncare?

Suntem disperați și, pe zi ce trece, nervii sunt întinși la maximum. Nu știu cum să reacționez. Stăm de patru zile aici, dar nimeni nu a venit să ne facă analizele. Nimeni nu ne întreabă de nimic. Vin să ne aducă mâncare, doar atât.  Noi nu avem nevoie de nimic. Dacă am putea, mâncarea pe care o primim noi am trimite-o copiilor acasă. Respectăm aceste măsuri, dar ne îngrijorăm de cei de acasă. Vrem doar să ne lase să stăm izolați la domiciliu”, a declarat Cristian Niculescu pentru Cancan.

×
Subiecte în articol: coronavirus carantină
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close