Antena 3 Coronavirus Au făcut nuntă în casă în pandemie, pe ascuns, ca să nu fie amendați de polițiști. Imaginile au devenit virale

Au făcut nuntă în casă în pandemie, pe ascuns, ca să nu fie amendați de polițiști. Imaginile au devenit virale

de S.T.    |    02 Mai 2020   •   18:49
Au făcut nuntă în casă în pandemie, pe ascuns, ca să nu fie amendați de polițiști. Imaginile au devenit virale

Un cuplu s-a căsătorit pe ascuns, în casă, iar imaginile surprinse la eveniment au devenit virale pe internet.

Două familii de romi țineau neapărat să își căsătorească odraslele, așa că au făcut un chef în living. În plină pandemie de coronavirus, zeci de de persoane s-au adunat să petreacă. 

Lăutarii, mirele, mireasa și invitații au dansat într-o încăpere din casă.

Totul s-a întâmplat cât mai discret, astfel încât vecinii să nu se sesizeze și să cheme poliția.

VIDEO AICI.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a răspuns, joi, pe pagina de Facebook, mai multor întrebări ale românilor. Mulți dintre cei care i-au scris lui Vela au vrut să știe dacă se pot organiza nunți după data de 15 mai.

„Nunţile se pot organiza şi acum, vă puteţi căsătorii în pace şi linişte, dar cu 8 persoane (...).În funcţie de cum evoluează situaţia epidemiologică, vom lua o decizie în cadrul Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, din 15 mai, vizavi de numărul de persoane care pot participa la evenimente personale, gen nuntă. Cât și cum va fi o analiză absolut științifică, făcută de către epidemiologi şi infecţionişti, analiză care va fi ulterior evaluată în Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă”, a spus Vela.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close