Antena 3 CNN Coronavirus Se deschide primul centru de vaccinare cu program non-stop din țară: Va fi folosit doar vaccinul Pfizer

Se deschide primul centru de vaccinare cu program non-stop din țară: Va fi folosit doar vaccinul Pfizer

Spitalul Județean Timișoara va avea, începând de marți 23 martie, primul centru de vaccinare din țară deschis non-stop. Anunțul a fost făcut astăzi de către președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica.

Se deschide primul centru de vaccinare cu program non-stop din țară: Va fi folosit doar vaccinul Pfizer
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    17 Mar 2021   •   17:37

"Spitalul Județean va avea primul centru de vaccinare din țară deschis non-stop, ceea ce înseamnă un pas important în lupta împotriva virusului COVID-19, către reducerea ratei de infectare și ieșirea din carantină." a scris acesta pe Facebook. 

"Astfel de măsuri constructive aș dori să văd din partea tuturor autorităților implicate în gestionarea crizei medicale. Am susținut public orientarea către măsuri proactive, am făcut demersurile necesare și iată că din 23 martie, Timișoara va avea o capacitate crescută de vaccinare.

Este o reușită care nu ar fi fost posibilă fără dr. Raul Pătrașcu, managerul Spitalului Județean și directorul DSP Timiș, Flavius Cioca. Recunosc, atunci când am discutat inițiativa, mă așteptam la un drum mai lung către implementare, dar dacă există colaborare și dorința de a face lucruri concrete, rezultatele pot apărea rapid.

De marțea viitoare, centrul de vaccinare va funcționa cu 4 fluxuri pe zi și 4 pe timp de noapte și va putea deservi 480 de persoane în 24 de ore, 7 zile pe săptămână. Se va folosi doar vaccin Pfizer, iar datorită fluxurilor separate, cei vaccinați nu vor interacționa cu pacienții spitalului. 

Sunt foarte bucuros de această realizare a comunității din Timișoara, căci vorbim de un efort comun: al personalului medical care deservește populația și al cetățenilor care înțeleg să contribuie la soluționarea crizei pandemice, prin vaccinare." a mai precizat Alin Nica.

Spitalul Județean va avea primul centru de vaccinare din țară deschis non-stop, ceea ce înseamnă un pas important în...

Posted by Alin Nica on Wednesday, 17 March 2021

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close