Antena 3 CNN Coronavirus Singurul medic infecționist din Rădăuți și-a luat concediu pentru dureri de spate, în plină pandemie de coronavirus

Singurul medic infecționist din Rădăuți și-a luat concediu pentru dureri de spate, în plină pandemie de coronavirus

Situaţie bizară la Spitalul Municipal Rădăuți, cel care a rămas de sprijin la Suceava, după ce unitatea judeţeană de urgenţă a fost închisă. 

Singurul medic infecționist din Rădăuți și-a luat concediu pentru dureri de spate, în plină pandemie de coronavirus
Sursa foto: Pixabay
de M.Z.    |    27 Mar 2020   •   14:25

Singurul medic bărbat infecționist de acolo a cerut două concedii medicale: unul pentru dureri de spate și altul pentru creșterea copilului. 

„Singurul medic bărbat infecționist din spital ne-a comunicat prin email două cereri. Prima, precum că este în concediu medical că are ceva dureri de spate și a doua solicitare este că dorește să-i fie acordat concediu de creștere a copilului pentru o lună”, a declarat managerul Spitalului Municipal Rădăuți, Traian Andronachi.

În plus, 80 de angajați ai Spitalului Rădăuți sunt în autoizolare și niciun cadru medical nu a fost confirmat pozitiv cu noul COVID-19.

Potrivit managerului de spital, legislaţia prevede ca, în urma testării PCR, persoanele vizate să stea 14 zile în izolare. Astfel, pentru a acoperi necesarul de medici, Traian Andronachi spune că a solicitat și primit sprijin de la Iași.


 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: coronavirus Radauti concediu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close