Antena 3 CNN Coronavirus Doi oameni din Timiș au fost diagnosticați cu coronavirus, deși nu au fost testați vreodată

Doi oameni din Timiș au fost diagnosticați cu coronavirus, deși nu au fost testați vreodată

Situaţie incredibilă în Timiş, unde doi oameni au fost diagnosticați cu COVID-19 , deşi nu au fost testaţi vreodată. Greşeala aparţine celor de la DSP şi face parte dintr-un şir de erori.

Doi oameni din Timiș au fost diagnosticați cu coronavirus, deși nu au fost testați vreodată
Sursa foto: Hepta
de Diana Dragotescu    |    15 Aug 2020   •   12:15

Un tânăr, cu care cei doi au intrat în contact, a fost confirmat pozitiv, iar apropiații lui au fost imediat testați, rezultatele fiind negative. Culmea este că persoanele netestate au fost anunţate că sunt purtătoare ale virusului. 

Raul Bastean a povestit ce s-a întâmplat defapt din momentul în care el a fost testat pozitiv cu Sars-Cov-2.

Familia tânărului a fost inițial testată iar rezultatele au fost negative: „În momentul în care eu am fost confirmat, la câteva zile a fost testată și familia mea și respectiv prietena mea, ei fiind negativi. Iar ulterior, la câteva zile, mai priecis ieri, am primit la Primăria comunei unde suntem în izolare o hârtie prin care se prezenta faptul că atât familia mea și prietena mea, cât și familia ei care nici măcar nu a fost testată, sunt toți împreună pe aceiași listă de pozitivi. Și noi ne întrebăm cum este posibil acest lucru”, a dezvăluit Raul. 

DSP spune că nu s-a făcut nicio greșeală iar că familia, care a fost testată negativ, se află în izolare timp de 14 zile: „Cei de la DSP au spus că nu au trumis o astfel de listă, lista este de la Centrul Județean de coordonare și Conducere a intervenției Timiș. Am anunțat acest lurcu, cei de la DSP au spus că vor verifica acest incident. Acum suntem cu toții în carantină până în ziua 14, nu știm exact care sunt procedurile și dacă se pot retesata”, a mai povestit tânărul. 

Situație halucinantă! Oameni netestați, confirmați cu COVID-19 

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close