Antena 3 CNN Coronavirus Smiley va sta 14 zile în autoizolare la domiciliu din cauza coronavirusului

Smiley va sta 14 zile în autoizolare la domiciliu din cauza coronavirusului

Smiley și-a anunțat fanii că intră în autoizolare la domiciliu, ca măsură de prevenție a coronavirusului, după ce vineri seara s-a întors din Los Angeles.

Smiley va sta 14 zile în autoizolare la domiciliu din cauza coronavirusului
Sursa foto: Smiley
14 Mar 2020   •   14:59

Artisul a spus că va sta acasă timp de 14 zile. "Trebuie să fim responsabili", a adăugat el.

"M-am intors aseară din Los Angeles şi am luat această măsură de precauţie pe care o avem cu toţii la îndemână şi e normal să facem asta pentru noi şi pentru cei de lângă noi. Nu m-a intrebat nimeni aseară nimic la aeroport, nu am completat niciun formular, nu mi-a zis nimeni să stau acasă", a declarat Smiley.

"Am decis asta pentru că aşa e normal, mă simt foarte bine, dar voi sta acasă cele 14 zile, e cea mai bună măsura de prevenţie ca să nu se răspândească acest virus. Trebuie să fim responsabili. Cel mai important este să fim responsabili. Să urmăm măsurile date de autorităţi, să ne spălăm des pe mâini şi să stăm acasă", a mai spus acesta pentru Mediafax.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

bine va regasesc! mesaj lung: aseara am aterizat. ☀️direct la autoizolare?nu va las eu singuri in izolare ???pentru cel putin o saptamana urmeaza sa stau acasa cu o mica parte din echipa @hahaha_production (@serbancazan @whoviktor ) va tin la curent cu video pe YouTube pt. ca am timp ??am link in BIO daca vreti sa va abonati sau sa vedeti noul meu clip in care mi-am ascuns nr. de telefon. asa ca daca vreti sa vorbim, va astept si pe WhatsApp. ☎️

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul) pe

×
Subiecte în articol: Smiley
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close