Antena 3 CNN Coronavirus Un angajat al Serviciului de Ambulanţă Bihor a murit de COVID-19 la 41 de ani

Un angajat al Serviciului de Ambulanţă Bihor a murit de COVID-19 la 41 de ani

Ambulanța Bihor este în doliu. Un şofer de la Serviciul de Ambulanţă a murit din cauza COVID-19. Numărul total al deceselor în judeţ a ajuns la 346.

Un angajat al Serviciului de Ambulanţă Bihor a murit de COVID-19 la 41 de ani
Sursa foto: Facebook SAJ Bihor
de Georgiana Adam    |    02 Ian 2021   •   22:20

Angajaţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bihor deplâng moartea coloegului lor, şofer pe ambulanţă, care a murit răpus de COVID-19, sâmbătă dimineaţa la vârsta de doar 41 de ani, pe unul dintre paturile secţiei de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal din Oradea.

"Încă un coleg de-al nostru a căzut la datorie răpus de COVID-19. Că şofer profesionist pe ambulanţă, Florin şi-a făcut meseria până în ultimul moment ajutându-şi semenii. Dumnezeu să îl odihnească şi condoleanţe familiei", au scris reprezentanţii SAJ Bihor pe pagina oficială de Facebook.

Numărul total al deceselor în judeţul Bihor a ajuns la 346

Prefectura Județului Bihor a precizat că, printre cei 346 de pacienţi confirmaţi cu coronavirus, se află 5 asistenţi şi 3 ambulanţieri ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Până în prezent, 169 cadre medicale (47 medici, 120 asistenţi, 1 kinetoterapeut) şi 46 persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere, brancardieri) şi un angajat din cadrul personalului suport au fost confirmate cu coronavirus. 122 persoane au fost externate”, a transmis, sâmbătă, Prefectura Bihor.

Până astăzi, 2 ianuarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 637.395 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 

571.333 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.194 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

×
Subiecte în articol: Ambulanţă Bihor COVID-19 coronavirus
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close