Antena 3 CNN Coronavirus Soția lui Mihai Șora, mesaj pe Facebook în plină pandemie de coronavirus: Pozitivi amândoi

Soția lui Mihai Șora, mesaj pe Facebook în plină pandemie de coronavirus: Pozitivi amândoi

Soția filosofului Mihai Șora spune, într-o postare pe Facebook, în plină pandemie de coronavirus, că sunt amândoi pozitivi.

Soția lui Mihai Șora, mesaj pe Facebook în plină pandemie de coronavirus: Pozitivi amândoi
Sursa foto: Foto: Mihai Sora/ Facebook
24 Mar 2020   •   16:03

”Pozitivi, amândoi.

Și doar Dumnezeu, în mare mila Sa.”, a scris Luiza Șora, pe contul de Facebook.

Mihai Șora s-a cununat, civil, în iulie 2014, cu Luiza Palanciuc, o scriitoare renumită în vârstă de 43 de ani. Evenimentul a avut loc într-un cadru restrâns. Au fost prezente doar persoanele apropiate cuplului. Printre acestea s-a aflat și Andrei Pleșu, prieten la cataramă cu celebrul filosof.

Sute de persoane au reacționat imediat la postarea de pe Facebook a soției lui Mihai Șora, urându-le „Sănătate!” celor doi. 

Politologul Vladimit Tismăneanu a reacționat pe pagina sa de Facebook și le-a transmis soților Șora: „Gandurile mele se indreapta catre Mihai Sora si sotia sa Luiza Șora. Testati pozitiv. Imbratisari de departe, urari de sanatate. Biruit-au gandul!”

Până astăzi, 24 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 762 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 762 de persoane confirmate pozitiv, 79 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 19 la București, 3 la Craiova, 2 la Constanța, una la Cluj și una la Iași). 

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 5.515 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 83.970 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

×
Subiecte în articol: coronavirus Mihai Sora
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close