Antena 3 Coronavirus Soțul unei angajate de la Spitalul de Arși din Capitală: „Personalul poate fi infectat, cu toate acestea nimeni nu a fost testat”

Soțul unei angajate de la Spitalul de Arși din Capitală: „Personalul poate fi infectat, cu toate acestea nimeni nu a fost testat”

de S.T.    |    25 Mar 2020   •   18:37
Soțul unei angajate de la Spitalul de Arși din Capitală: „Personalul poate fi infectat, cu toate acestea nimeni nu a fost testat”
Sursa foto: Pexels.com

Medicii rup tăcerea și vorbesc despre situația din spitale.

Mii de medici și asistente trăiesc cu teamă. Oamenii vorbesc despre situația reală din spitale.

Soțul unei angajate de la Spitalul de Arși din Capitală, unde a fost adus un pacient cu coronavirus, ne-a trimis următorul mesaj:

„Managerul Spitalului se bâlbâie în ceea ce privește modul în care se va gestiona situația.

Cadrele medicale care au intrat în contact cu bolnavul au fost doar parțial izolate la domiciliu, restul fiind obligate să își continue activitatea.

Spitalul nu are echipament adecvat pentru protecția împotriva acestui tip de virus.

Personalul poate fi infectat, cu toate acestea nimeni nu a fost testat iar aceștia pot transmite virusul în familie sau altor persoane de pe stradă în timpul în timpul deplasării la și de la spital.

Managerul Spitalului are o atitudine de neînțeles, înjură și țipă prin spital amenințând în stânga și în dreapta cu desfacerea contractelor de muncă în cazul în care personalul refuză să meargă la serviciu cu toate că repet majoritatea personalului poate fi infectată”.

Mii de medici și asistente trăiesc cu teamă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close