Antena 3 CNN Coronavirus Un tânăr de 22 de ani a murit de COVID-19 la secția ATI a Spitalului de Urgență Pașcani

Un tânăr de 22 de ani a murit de COVID-19 la secția ATI a Spitalului de Urgență Pașcani

Tânărul în vârstă de 22 de ani s-a stins la Spitalul Municipal de Urgență din oraș. Băiatul a ajuns sub atenția medicilor la începutul acestei săptămâni și a fost internat pe secția ATI COVID-19.

Un tânăr de 22 de ani a murit de COVID-19 la secția ATI a Spitalului de Urgență Pașcani
Sursa foto: hepta
de Claudia Popovici    |    02 Apr 2021   •   19:01

Tânărul din satul Brătești, care aparține de comuna Stolniceni-Prăjescu, județul Iași, a murit noaptea trecută la secția ATI a Spitalului Municipal Pașcani, unde era internat de două zile, în stare gravă, în urma infectării cu COVID-19.

Potrivit medicilor, plămânii băiatului au fost afectați aproape în totalitate de această boală pentru că s-a prezentat foarte târziu la spital.

Starea sa de sănătate s-a degradat rapid cât timp a stat acasă, timp de o săptămână, după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2.

Medicii lansează un apel către tineri că poate exista o degradare severă și accelerată a plămânilor în cazul formelor grave de infectare cu Covid-19, notează presa locală.

Acesta este primul deces în rândul tinerilor înregistrat la secția ATI a Spitalului Municipal Pașcani, de când a început pandemia.

 

 

 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close