Antena 3 CNN Coronavirus Tânără suceveancă, amendată de trei ori pentru nerespectarea carantinei: Polițiștii au văzut-o pe Facebook petrecând pe litoral

Tânără suceveancă, amendată de trei ori pentru nerespectarea carantinei: Polițiștii au văzut-o pe Facebook petrecând pe litoral

Polițiștii suceveni au căutat-o de două ori la domiciliu, pe tânăra româncă întoarsă din Olanda, care trebuia să stea în carantină două săptămâni. Fără succes însă. Aceștia au aflat de la vecini că fata plecase pe litoral să se distreze, iar ulterior, au găsit poze pe contul acesteia de Facebook, făcute în Constanța și Mamaia.

Tânără suceveancă, amendată de trei ori pentru nerespectarea carantinei: Polițiștii au văzut-o pe Facebook petrecând pe litoral
Sursa foto: Facebook/ Lavinia Mihaela Hrudei
de Mia Lungu    |    29 Aug 2021   •   17:20

Un echipaj de la Secția Rurală Dărmănești, care a verificat, vineri, respectarea carantinei la domiciliu de către o tânără de 22 de ani din Pătrăuți, întoarsă din Olanda, potrivit monitorulsv.ro.

Polițiștii au căutat-o pe aceasta la domiciliu și în următoarele două zile și, pentru că nu au găsit-o, i-au aplicat trei amenzi de câte 1.000 de lei.

Surpriza cea mare pentru polițiști a fost că au găsit pe rețeaua de socializare Facebook postări recente ale tinerei. Încă de pe 25 august, fata a început să posteze zilnic poze din Constanța și din Mamaia, de pe plaje, din restaurante și de pe un yacht renumit pentru organizarea de petreceri cu sute de participanți.

Tânăra în cauză a postat însă și un document oficial, care pare a fi emis de DSP Suceava, din care rezultă că are un test negativ și nu va mai figura în carantină, din 27 august.

Polițiștii nu ar fi primit însă această informare. În plus, fata apare în fotografii în vacanță încă din 23 august.

Chiar dacă documentul este autentic, tânăra tot nu ar avea justificare pentru vacanță între 23 si 27 august.

×
Subiecte în articol: tanara Suceava carantină amendată
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close