Antena 3 CNN Coronavirus Tăriceanu: Izolarea la domiciliu este o măsură extremă, dar nu s-a inventat alta mai eficientă

Tăriceanu: Izolarea la domiciliu este o măsură extremă, dar nu s-a inventat alta mai eficientă

Călin Popescu Tăriceanu este convins că izolarea la domiciliu ar fi cea mai bună măsură pentru combaterea noului coronavirus.

Tăriceanu: Izolarea la domiciliu este o măsură extremă, dar nu s-a inventat alta mai eficientă
Sursa foto: Calin Popescu Tariceanu/Facebook
de S.T.    |    24 Mar 2020   •   13:09

„Sper că ieșirea dlui Orban din izolarea de la Vila Lac 1 va produce și luarea măsurii pe care toată lumea o recomandă, cea a izolării la domiciliu!

Izolarea la domiciliu este o măsură extremă, este adevărat, dar nu s-a inventat alta mai eficientă pentru oprirea răspândirii virusului. Și nu o spun doar eu, ci toți cei care au trecut deja prin ce trecem noi acum.

Dacă tot nu au luat-o încă (și asta ne-a adus cu siguranță alte mii de îmbolnăviri), poate au mintea românului de pe urmă și atunci când o vor lua, pentru că nu e vorba de dacă, ci de când o vor lua, o vor cupla cu măsuri care să asigure înghețarea și amânarea ratelor bancare și a leasingurilor, precum și un mecanism viabil pentru plata celor care sunt în șomaj technic.

Ordonanțele pe care guvernul le-a dat și care sunt un pas bun, dar mic, trebuie operaționalizate rapid prin măsuri de aplicare clare și simple și care să fie comunicate fiecărui angajator sau angajat care are nevoie de ajutor.

Izolarea la domiciliu va fi dificilă, de aceea noi toți trebuie să ne gândim la soluții ca ea să nu devină și traumatizantă!”, a scris Călin Popescu-Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Tariceanu coronavirus

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close