Antena 3 CNN Coronavirus Tarom, la dispoziția companiilor care caută soluții pentru repatrierea angajaților sau pentru transport cargo

Tarom, la dispoziția companiilor care caută soluții pentru repatrierea angajaților sau pentru transport cargo

În contextul restricțiilor impuse zborurilor comerciale către mai multe țări din Europa, Compania Națională de Transporturi Aeriene oferă zboruri de pasageri și cargo în regim charter. 

Tarom, la dispoziția companiilor care caută soluții pentru repatrierea angajaților sau pentru transport cargo
Sursa foto: Antena3
20 Mar 2020   •   21:37

Serviciul se adresează în principal companiilor care caută soluții pentru repatrierea angajaților străini, blocați de închiderea granițelor în țările în care au fost detașați. 

”TAROM oferă spre închiriere cinci aeronave din flota proprie, o aeronavă tip Airbus A318 și patru aeronave tip Boeing 737 (model B737-300, B737-700 și B737-800), cu o capacitate de până la 189 de pasageri și 5400 Kg transport cargo. 

Detaliile complete privind aeronavele puse la dispoziție, echipajele de zbor și condițiile de siguranță a zborului pentru prevenirea răspândirii epidemiei pot fi obținute pe site-ul companiei www.tarom.ro sau la adresa de email [email protected].

De la declanșarea crizei provocate de coronavirus, o aeronavă TAROM a efectuat deja un zbor de pasageri în regim charter către Italia, la solicitarea unei companii care deține mai multe șantiere navale. Solicitări similare sunt așteptate și din partea mai multor companii care operează platforme petroliere, ale căror angajați, printre care și mii de cetățeni români, se află blocați în porturi, fără soluții pentru a ajunge acasă”, se arată într-un comunicat al companiei.

×
Subiecte în articol: Tarom
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close