Antena 3 CNN Coronavirus Tatăl Ramonei Bădescu a murit infectat cu COVID-19: "Cuvintele nu pot exprima durerea imensă pe care o lasă în urma lui, tata..."

Tatăl Ramonei Bădescu a murit infectat cu COVID-19: "Cuvintele nu pot exprima durerea imensă pe care o lasă în urma lui, tata..."

Tatăl actriței, infectat cu coronavirus, a murit marți, la 10 zile după internarea în spital. „Ieri dimineață s-a stins tata, cuvintele nu pot exprima durerea imensă pe care o lasă în urma lui tata, pentru mine, pentru fratele meu cât și pentru mama dragă care i-a stat alături 63 de ani cu iubire și devotament", a dezvăluit, miercuri, Ramona Bădescu.

Tatăl Ramonei Bădescu a murit infectat cu COVID-19: "Cuvintele nu pot exprima durerea imensă pe care o lasă în urma lui, tata..."
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    18 Noi 2020   •   16:00

Cristel Bădescu s-a stins din viață marți dimineață, la vârsta de 89 de ani. Acesta a fost diagnosticat cu Covid-19 și a fost internat 10 zile la spitalul Fialntropia din Craiova. Starea de sănătate a inginerului Cristel Bădescu, oricum precară, s-a agravat pe parcurs. Vedeta își plânge tatăl în Italia întrucât nu poate ajunge în România, din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Aceasta a anunțat că de înmormântare se va ocupa fratele ei, de profesie medic, conform stirileprotv.

„Ieri dimineață s-a stins tata, cuvintele nu pot exprima durerea imensă pe care o lasă în urma lui tata pentru mine, pentru fratele meu cât și pentru mama dragă care i-a stat alături 63 de ani cu iubire și devotament. M-a lăsat nu numai un tată minunat, ci și un bunic care a fost prezent la nașterea nepotului lui...”, a transmis Ramona Bădescu.

Sufletul îmi urlă de durere, am încercat în viața mea să îi răsfăț pe părinții mei cu ce am putut fiindu-le întotdeauna recunoscătoare de cum ne-au crescut, de sacrificiile făcute și de iubirea primită în casă (chiar și o palmă câteodată), dar asta m-a ajutat și m-a format să înfrunt viața.

Ramona Bădescu: Îmi pare rău că nu am putut să fiu alături de el în această ultimă călătorie…Din cauza condițiilor impuse de acest virus ucigaș și necruțător pe care îl urăsc

„Tata e cel care m-a susținut în cariera mea, cel care invita acasă toate persoanele și artiștii care veneau în turneu, iar mama gătea pentru toți și punea masa. Am avut masa plină în casă pentru toți, iar eu acum voi încerca să continui ca tata să aibă masa plină de bunătăți pe lumea cealaltă, rugându-mă lui Dumnezeu și dând de pomană lucruri care îi plăceau lui”, a mai spus actrița.

La începutul lunii, când tatăl ei a fost testat pozitiv cu COVID-19 și internat, vedeta se declara foarte îngrijorată pentru starea lui de sănătate și povestea îndurerată ca nu poate ajunge în Romania pentru a-i fi alături:

“Sunt foarte îngrijorată pentru starea de sănătate a tatălui meu care a fost depistat pozitiv cu virusul acesta de temut, Coronavirus, acum câteva zile. Vreau să aduc mulțumiri pe această cale, Spitalului 2 Filantropia din Craiova,  secția cardiologie, pentru atenția cu care au luat în primire cazul tatălui meu chiar dacă la început nu au știut cine este, că este tatăl meu…Au dat dovadă de umanitate și mare profesionalism.

Tata a fost luat de urgență de acasă pentru starea lui mai slăbită dar și pentru că a ieșit pozitiv cu  acest virus necruțător. Situația lui nu este bună dar eu mă rog la Dumnezeu să poată trece peste acest impas."

Ramona Bădescu spera ca tatăl ei să iși revină pentru a-și mai ține în brațe nepotul de nici 2 ani: "Îmi doresc să poată să își mai țină nepotul în brațe. Sper să ne revedem cât de curând."

Tata este un suflet deosebit și sensibil. Este stabil acum, iar  medicul care a fost lângă el când am sunat, mi-a simțit îngrijorarea și disperarea din voce, știind ce înseamnă să fii departe de părinți, pentru că și el și-a pierdut mama, a făcut astfel încât tata să îmi audă vocea, i-a pus telefonul la ureche și mi-a zis că în acel moment valorile oxigenului i-au crescut și se îmbunătățeau.

Faptul că nu sunt alături de el în aceste momente, mă distruge sufletește. Dar sper ca tata să lupte pentru că toată viața lui a fost un om de mare forță și demnitate și îmi doresc să poată să își mai țină nepotul în brațe. Sper să ne revedem cât de curând.”, marturisea atunci, printre lacrimi, Ramona Bădescu, pentru revista Ciao.

 

×
Subiecte în articol: Ramona Bădescu COVID-19
Parteneri
Români morţi într-o mlaştină la graniţa SUA - Canada
x close