Antena 3 Coronavirus Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, depistat pozitiv cu coronavirus 

Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, depistat pozitiv cu coronavirus 

20 Iun 2020   •   11:47
Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, depistat pozitiv cu coronavirus 

Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și se află internat la spitalul bucureștean ”Matei Balș” de câteva zile.

Se pare că fiul lui Ilie Dumitrescu, în vârstă de 22 de ani, s-a infectat tot la filmările emisiunii „Te cunosc de undeva”, după ce a intrat în contact cu Marcel Pavel și Andrei Ștefănescu, potrivit Digi Sport.

Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu au fost, cu toți, depistați pozitiv și acum se află sub tratament. Toto ar fi luat virusul de la Marcel Pavel.

Înainte să înceapă filmările pentru emisiune, Toto Dumitrescu era entuziasmat. ”Voiam să mă pun în faţa unor situaţii dificile şi noi, iar această emisiune mă antrenează şi mă încearcă exact cum mi-am dorit. Totodată, lucrul cu vocea este ceva nou, dar atât de interesant. Mi-e cel mai teama de registrele inalte si de transpunerea in personajele, evident, foarte diverse intr- un ritm atat de alert”, declara fiul lui Ilie Dumitrescu, potrivit gândul.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close