Antena 3 CNN Coronavirus Trei pacienți cu coronavirus, aflați în stare gravă, sunt transportați cu elicopterul de la Brașov la Ploiești

Trei pacienți cu coronavirus, aflați în stare gravă, sunt transportați cu elicopterul de la Brașov la Ploiești

Trei pacienți diagnosticați cu coronavirus, aflați în stare gravă la un spital din Brașov, sunt transferați joi seara cu un elicopter al MAI la un spital din Ploiești.

Trei pacienți cu coronavirus, aflați în stare gravă, sunt transportați cu elicopterul de la Brașov la Ploiești
Sursa foto: Hepta
23 Apr 2020   •   21:34

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Consiliului Judeţean Prahova.

"Tocmai am fost informaţi că trei pacienţi infectaţi cu COVID-19, de la Braşov, vor fi transferaţi la Secţia Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Prin ordin de la nivelul Centrului Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei, cei trei pacienţi intubaţi, aflaţi în stare gravă, vor ajunge cu elicopterul la Spitalul Judeţean de Urgenţă. (...) Corpul medical din cel mai mare spital prahovean este pregătit pentru a-i primi în siguranţă pe cei trei pacienţi aflaţi deja în stare gravă. Medicii sunt în alertă, gata să le acorde tratamentele necesare pentru a-i menţine în viaţă şi a le îmbunătăţi starea de sănătate celor trei persoane transferate de la Braşov", se arată în postarea citată.

Pacienții sunt transferați pe motiv că secția ATI, unde sunt internați deja 12 pacienți, are în total 15 paturi și nu se dorește ocuparea secției numai de către pacienți cu COVID-19.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close