Antena 3 Coronavirus UiPath donează un milion de dolari pentru oxigenul atât de necesar în India

UiPath donează un milion de dolari pentru oxigenul atât de necesar în India

de Alexandra Ionescu    |    04 Mai 2021   •   23:45
UiPath donează un milion de dolari pentru oxigenul atât de necesar în India
Sursa foto: Hepta

Pandemia de coronavirus e departe de a fi încheiată, iar țara cea mai lovită în momentul de față este India. Ieri India a înregistrat 355.000 de cazuri noi și 3.438 de decese. În acest context, UiPath a decis să se implice și donează aproape un milion de dolari pentru a livra oxigen celor care au nevoie.

CEO-ul UiPath, Daniel Dines, a explicat pe blogul companiei decizia de a se implica prin UiPath Foundation în criza de coronavirus din India. Conform postării de pe blog, India ocupă un loc special în istoria UiPath. În 2014 o companie de Business Process Outsourcing din India a devenit primul client UiPath și a pus compania pe traseul care a dus la listarea pe bursa de la New York.

UiPath a decis că trebuie să se implice și a căutat o modalitate prin care poate ajuta pentru a livra materiale și oxigen necesar pentru lupta împotriva noii variante de coronavirus. Astfel, UiPath colaborează cu organizația Oxygen For India, care oferă oxigen pentru cei care au nevoie foarte mare pentru a trece peste efectele virusului.

„Lipsa oxigenului și aglomerarea spitalelor e o problemă, iar OxygenForIndia rezolvă livrarea de tip last mile. Ei livrează oxigenul în butelii și concentratoare de oxigen către persoanele care au cea mai mare nevoie”, scrie Dines pe blogul Uipath.

×
Subiecte în articol: UiPath Daniel Dineş oxigen India COVID-19
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close