Antena 3 CNN Coronavirus Ultima oră: Încă o vedetă Antena 1, infectată cu coronavirus!

Ultima oră: Încă o vedetă Antena 1, infectată cu coronavirus!

Numărul cazurilor de coronavirus creşte în ultimele zile, dar se înmulţesc şi vedetele infectate cu coronavirus, după filmările la emisiunea "Te cunosc de undeva", de la Antena 1.

Ultima oră: Încă o vedetă Antena 1, infectată cu coronavirus!
de Denisa Nedelcu    |    21 Iun 2020   •   08:59

După ce au fost confirmaţi pozitiv cu Sars CoV-2 Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu și Alina Pușcaș, acum s-a îmbolnăvit şi actriţa Adriana Trandafir, potrivit unor surse citate de gandul.ro.

Actriţa a fost la filmările de la emisiunea "Te cunosc de undeva" şi, ulterior, au apărut suspiciuni că ar putea fi infectată cu coronavirus. Acestea au fost confirmate însă de medici.

La cei 64 de ani, Adriana Trandafir a interpretat la show-ul de la Antena 1 personaje precum Edith Piaf, Tanya, Mariana Nicolesco și Gina Lollobrigida.

Antena 1: Au fost testate și izolate persoanele care au avut un contact direct

După cazurile vedetelor care cu contractat virusul, conducerea Antena 1 a venit cu precizări despre ancheta epidemiologică în curs.

"Filmările pentru emisiunea `Te cunosc de undeva!` sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor. 

A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru `Te cunosc de undeva!` urmează a fi realuate după perioada de carantinare.

În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum. Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță", se arată în comunicatul trimis de postul Antena 1.
 

×
Subiecte în articol: coronavirus adriana trandafir
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close