Antena 3 CNN Coronavirus Un alt club de fotbal, lovit de coronavirus. Ce a anunțat echipa în urmă cu puțin timp

Un alt club de fotbal, lovit de coronavirus. Ce a anunțat echipa în urmă cu puțin timp

Trei membri ai staff-ului echipei de fotbal Universitatea Craiova au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Aceștia sunt asimptomatici, a anunțat clubul sportiv.

Un alt club de fotbal, lovit de coronavirus. Ce a anunțat echipa în urmă cu puțin timp
Sursa foto: Facebook / Universitatea Craiova
28 Iul 2020   •   07:15

''Toţi cei trei colegi ai noştri din staff-ul Ştiinţei depistaţi pozitiv sunt asimptomatici şi se simt foarte bine, atât fizic cât şi psihic. Le dorim însănătoşire grabnică şi îi aşteptăm cât mai repede lângă echipă'', a anunţat Universitatea Craiova pe Facebook.

Sâmbătă, clubul de fotbal spunea că cei din echipă au primit rezultate negative. ''Rezultatele COVID-19 venite astăzi NEGATIVE în proporţie de 100%. Ne pregătim pentru meciul cu Astra Giurgiu în formulă completă''.

Ulterior, clubul a anunțat două cazuri pozitive în staff-ul echipei, după ce, cu câteva zile în urmă, informase că un alt membru din staff-ul tehnic a fost depistat pozitiv la COVID-19.

Cazuri de coronavirus și la alte echipe de fotbal

După ce a fost reluat campionatul Ligii I la fotbal, mai multe cazuri de coronavirus au fost confirmate la jucători și angajați ai cluburilor de fotbal FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova şi Politehnica Iaşi. În urma acestor raportări, mai multe meciuri au fost suspendate și au început anchetele epidemiologice de către DSP.

În Liga a II-a au fost confirmate cazuri pozitive la jucători de la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, FC Argeş şi ASU Politehnica Timişoara.

×
Subiecte în articol: coronavirus Universitatea Craiova
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close