Antena 3 CNN Coronavirus Un medic, printre noile cazuri confirmate. 75 de persoane infectate cu coronavirus în România

Un medic, printre noile cazuri confirmate. 75 de persoane infectate cu coronavirus în România

Alte două persoane au fost confirmate cu coronavirus, numărul cazurilor din România ajungând la 75.

Un medic, printre noile cazuri confirmate. 75 de persoane infectate cu coronavirus în România
Sursa foto: Pixabay.com
13 Mar 2020   •   15:52

E vorba despre un bărbat de 50 de ani, medic și manager de spital, și de un bărbat de 62 de ani, pacient contact cu medicul gastroenterolog (cazul 30).

Până astăzi, 13 martie, la nivel național, au fost confirmate 75 de cazuri de cetățeni infectați cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre acestea, 6 persoane au fost vindecate.

Persoanele infectate cu COVID-19 (coronavirus) sunt internate în spitale din București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova și Constanța și se află sub supraveghere medicală permanentă. Starea generală a pacienților este bună, cu excepția pacientului internat la ATI la Institutul Victor Babeș. Starea pacientului internat la ATI la Institutul Victor Babeș este una ameliorată față de momentul internării.

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 2.298 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID-19 (coronavirus). Alte 13.723 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 2.545 de teste. Dintre acestea, 2.470 au fost cu rezultat negativ, adică persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu COVID-19

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close