Antena 3 CNN Coronavirus Un tânăr din Dolj s-a rugat în biserică să moară toți românii de coronavirus

Un tânăr din Dolj s-a rugat în biserică să moară toți românii de coronavirus

Un tânăr de 29 de ani, de etnie romă, din județul Dolj, a fost amendat de polițiști pe motiv că, aflat într-o biserică din comuna Cetate, s-a filmat în timp ce făcea o rugăciune neobișnuită.

Un tânăr din Dolj s-a rugat în biserică să moară toți românii de coronavirus
Sursa foto: Facebook
20 Apr 2020   •   22:19

Pe filmare se aude cum bărbatul se roagă ”să moară toți românii și țiganii să trăiască”, în timpul pandemiei de coronavirus.

„Doamne Dumnezeul nostru, ne rugam ție Împărate Ceresc, ferește-ne pe noi, țiganii, de virusul acesta și îl dă către români, ca să moară toți romanii și țiganii să trăiască. Slava Ție Doamne, slavă Ție”, a spus bărbatul, potrivit gds.

Autoritățile au explicat că bărbatul a fost amendat cu 200 de lei pentru fapta sa.

”În cursul acestei zile, politistii Secției 9 Cetate s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un barbat s-a filmat în incinta unei biserici din Cetate, în timp ce profera expresii de natură să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora. Din verificarile efectuate, politistii au stabilit că bărbatul, personă care obișnuia să ajute la curațenie în lăcașul de cult, în vârstă de 28 de ani, din localitate, s-ar fi filmat în ipostaza respectivă la data de 22 februarie”, au precizat polițiștii doljeni.

×
Subiecte în articol: Dolj biserica coronavirus
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close