Antena 3 Coronavirus Una dintre cele mai prestigioase universități din lume își va desfășura cursurile online anul următor

Una dintre cele mai prestigioase universități din lume își va desfășura cursurile online anul următor

de Claudia Simion    |    20 Mai 2020   •   09:48
Una dintre cele mai prestigioase universități din lume își va desfășura cursurile online anul următor
Sursa foto: Facebook

Universitatea Cambridge din Marea Britanie își va desfăşura cursurile online pe întreaga durată a următorului an academic, în contextul pandemiei de coronavirus.

Reprezentanții universității spun că se așteaptă ca măsurile de distanțare socială să rămână în vigoare la nivel național pe o perioadă mai lungă de timp.

Cursurile se vor desfășura online până în vara anului 2021, însă e posibil ca seminariile care presupun prezența unui număr mic de studenți să aibă loc în instituția de învățământ, dacă toată lumea respectă măsurile de distanțare socială.

Și examenele vor continua să aibă loc online pe tot parcursul anului viitor.

În Marea Britanie, până în momentul de față, au fost înregistrate 250.138 de cazuri pozitive de coronavirus și 35.422 de decese. UK este țara aflată pe locul doi din lume în ceea ce privește numărul de morți înregistrat. Până acum s-au vindecat 1.099 de persoane.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close