Antena 3 CNN Coronavirus Vaccin chinezesc împotriva noului coronavirus, rezultate uimitoare. Secretul companiei chinezești CNBG

Vaccin chinezesc împotriva noului coronavirus, rezultate uimitoare. Secretul companiei chinezești CNBG

Mai multe teste ale cercetătorilor făcute pe oameni arată că un vaccin împotriva noului coronavirus ar fi sigur şi eficient, spune China National Biotec Group (CNBG), potrivit Reuters.

Vaccin chinezesc împotriva noului coronavirus, rezultate uimitoare. Secretul companiei chinezești CNBG
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Iun 2020   •   18:00

Vaccinul experimental, dezvoltat de o filială a CNBG din Beijing le-a indus anticorpi de nivel înalt tuturor paricipanţilor inoculaţi în faza 1/2 a testului clinic - 1.200 de persoane sănătoase, potrivit unor date preliminare, a anunţat CNBG pe reţeaua de socializare WeChat, fără să dezvăluie date exacte.

Companii chineze şi cercetători au fost autoizaţi să testeze opt vaccinuri-candidat pe persoane atât în China, cât şi în străinătate, permiţând Beijingului să devină un actor major în cursa către dezvoltarea unui vaccin împotriva noului coronavirus, apărut în ţară la sfârşitul anului trecut şi care a ucis aproape o jumătate de milion de oameni în lume, scrie stirileprotv.ro.

CNBG, care face parte din China National Pharmaceutical Group (Sinopharm) - de stat - a anunţat luna aceasta că alt vaccin-candidat, produs de unitatea sa de la Wuhan a indus de asemenea anticorpi de nivel înalt, în deplină securitate, unor participaţi la teste clinice, potrivit unor rezultate preliminare.

Un vaccin este necesar să-şi dovedească eficienţa în ”faza 3” a testării pe oameni, în care sunt înrolaţi mii de participanţi, în vederea obţinerii autorizaţiei de vânzare.

×
Subiecte în articol: vaccin coronavirus China
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close