Vaccinare anti-COVID în şcoli. Fiecare unitate de învăţământ va avea un responsabil cu înscrierea în platformă

de Alin Tarnovschi    |    17 Ian 2021   •   17:27
Vaccinare anti-COVID în şcoli. Fiecare unitate de învăţământ va avea un responsabil cu înscrierea în platformă Hepta

Ministerul Educației a trimis tuturor inspectoratelor școlare din țară o solicitare privind desemnarea de persoane care să se ocupe de înregistrarea cadrelor didactice pe platforma pentru înscrierea la vaccinare.

Fiecare unitate școlară va numi o persoană, a stabilit ministerul.

Ministerul Educației vrea să știe până marți la prânz numele persoanelor care se vor ocupa de înscrierea cadrelor didactice pe platforma pentru vaccinare.

"Fiecare unitate de învățământ va desemna o persoană responsabilă cu înregistrarea unității de învățământ preuniversitar pe platforma alocată campaniei de vaccinare, centralizarea datelor de identitate și programarea la vaccinare a personalului angajat în respectiva unitate (...)

Fiecare unitate de învățământ preuniversitar va transmite inspectoratului școlar județean/ ISMB, numele persoanei responsabile cu acțiunea de vaccinare, funcția și datele de contact ale acesteia în cursul zilei 18.01.2021, până la orele 16.00, urmând ca inspectoratele școlare județene/ISMB să transmită situația către Ministerul Educației până marți, 19 ianuarie, ora 12.00", scrie în documentul adresat inspectoratelor școlare.

Ministerul Educației le solicită celor care fac programările să asigure prioritate la vaccinare unor categorii de cadre didactice.

"Ministerul Educației solicită înscrierea cu prioritate a următoarelor categorii de angajați:

- angajații din învățământul preșcolar (unde nu este obligatoriu portul măștii de către copii) și cadrele didactice care lucrează nemijlocit cu elevii,

 -angajații unităților de învățământ preuniversitar care urmează să funcționeze cu prezența fizică începând cu data de 08 februarie 2021", mai scrie în documentul semnat de ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close