Antena 3 Coronavirus Vergil Chițac, reacție după ce a fost confirmat cu coronavirus: "Am starea de rău de câteva zile. Boala poate lovi când nu te aștepți"

Vergil Chițac, reacție după ce a fost confirmat cu coronavirus: "Am starea de rău de câteva zile. Boala poate lovi când nu te aștepți"

13 Mar 2020   •   12:45
Vergil Chițac, reacție după ce a fost confirmat cu coronavirus: "Am starea de rău de câteva zile. Boala poate lovi când nu te aștepți"

Senatorul PNL Vergil Chițac a fost confirmat cu coronavirus. Sunt suspiciuni legate și de soția lui.

Senatorul PNL Vergil Chiţac se află printre cele patru cazuri confirmate vineri la Constanța.

Chițac a declarat că are această stare de rău de câteva zile. Senatorul le-a mulțumit celor care i-au transmis mesaje de încurajare în ultimul timp.

"Dragi prieteni,

Din păcate, starea de rău pe care am acuzat-o în ultimele zile s-a dovedit a fi cauzată de Coronavirus COVID-19. Voi urma întocmai procedurile Direcției de Sănătate Publică și am încredere că totul se va rezolva cu bine. Sunt extrem de mâhnit că eu, soția mea și atâția alți oameni din România și din lume trecem prin astfel de momente. E o încercare pentru toată planeta. Mă impresionează mesajele și încurajările care nu se mai opresc. Vă mulțumesc și vă doresc din suflet să fiți sănătoși și să aveți mare grijă de voi, pentru că boala poate lovi când nu te aștepți", a scris Vergil Chițac pe pagina sa de Facebook.

Totuși, cu o zi în urmă, Vergil Chițac anunța tot pe Facebook că nu are simptome de coronavirus și că doar suferă de o răceală.

"Constat că s-a creat o adevărată isterie în plan social vizavi de o așa zisă infectare a mea cu Coronavirus. Informația vine exact pe fondul votului din Parlament de astăzi, pentru învestirea Guvernului Cîțu. Este adevărat că ieri am anunțat că nu pot participa la vot pentru că sufăr de o răceală și voi rămâne acasă. Totuși, nu știu în ce context colegii din Parlament au tras de la sine concluzia că sunt suspect de Coronavirus și au făcut public acest lucru. Menționez că sunt sub medicație de două zile și nu am simptome de Coronavirus. Totuși, pentru a înlătura orice suspiciune, am solicitat efectuarea unui test și vă voi ține la curent", spunea Chițac ieri.

Senatorul a participat la o petrecere de Ziua femeii, care a avut loc pe 9 martie și la care au fost prezente 400 de femei. Sunt informații că Vergil Chițac ar fi știut de pe 6 martie că e suspect de coronavirus.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close