Antena 3 CNN Coronavirus Viorica Dăncilă, apel către România: Ei sunt în prima linie a acestei crize!

Viorica Dăncilă, apel către România: Ei sunt în prima linie a acestei crize!

Viorica Dăncilă face un apel la unitate în plină criză de coronavirus. "Acum e timpul solidarității. Acum, mai mult decât oricând, e timpul ca românii să fie împreună, să se ajute și să se susțină unii pe alții", transmite fostul premier.

Viorica Dăncilă, apel către România: Ei sunt în prima linie a acestei crize!
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
16 Mar 2020   •   18:04

"Să avem grijă de noi și de ceilalți. Să nu-i uităm pe cei vârstnici, singuri și bolnavi. Să nu-i uităm pe cei din căminele de bătrâni și pe copiii fără părinți. Să nu-i uităm pe cei care au nevoie de sprijin și să ținem minte că de fiecare dintre noi depinde acest sprijin. Fiecare poate fi de ajutor – cu o donație, cu un sfat, cu o vorbă bună. Și mai ales cu o atitudine socială responsabilă, care să limiteze epidemia de coronavirus.

Și, pe lângă toate acestea, să aducem un cuvânt de apreciere medicilor și personalului medical. Ei sunt în prima linie a acestei crize și vor fi în continuare cei mai solicitați în efortul național de a îngenunchea boala. Am încredere că vom răzbate prin această încercare. Că fiecare efort individual va conta și că fiecare va contribui la depășirea cu bine a acestor momente grele. Am încredere că oameni obișnuiți în vremuri neobișnuite pot fi eroi și salvatori", a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

×
Subiecte în articol: viorica dancila coronavirus
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close