Antena 3 Coronavirus Zilele orașului Suceava, doar pentru persoanele vaccinate: Primarul nu-i primește nici măcar pe cei cu test PCR negativ

Zilele orașului Suceava, doar pentru persoanele vaccinate: Primarul nu-i primește nici măcar pe cei cu test PCR negativ

de Mia Lungu    |    13 Mai 2021   •   18:07
Zilele orașului Suceava, doar pentru persoanele vaccinate: Primarul nu-i primește nici măcar pe cei cu test PCR negativ
Sursa foto: Facebook/ Primaria Suceava

Decizie radicală luată de primarul din Suceava! Edilul vrea ca la sărbătoarea Zilelor oraşului să poată participa doar persoanele vaccinate.

Primarul Ion Lungu nu îi doreşte în mijlocul mulţimii nici măcar pe cei prezintă un test PCR cu rezultat negativ sau pe cei care au trecut prin boală şi s-au imunizat. Edilul spune că, în acest mod, îşi doreşte să promoveze campania de vaccinare.

Primarul Ion Lungu a anunţat că spațiile în care se vor desfășura evenimentele de ziua oraşului vor fi îngrădite și supravegheate de polițiștii locali.

"Problema pe ordinea de zi este vaccinarea, nu testarea sau cei care au fost bolnavi. Este păcat de Dumnezeu să nu folosim această oportunitate.", spune edilul.

Sucevenii sunt contrariați de aceste declarații. Cei mai mulți dintre ei consideră că măsura este discriminatorie. Alţii cred că ideea primarului este una bună.

Hramul oraşului Suceava se sărbătoreşte pe 24 iunie. Până atunci, autorităţile speră ca tot mai mulţi oameni să meargă să se vaccineze. La centrul de vaccinare de la cel mai mare mall din oraş s-a deschis și un flux de vaccinare cu ser Johnson & Johnson.

×
Subiecte în articol: zilele orașului Suceava vaccinate test PCR

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close