Antena 3 CNN Economic Auto 9 maşini, implicate în două accidente, pe DN1, în zona Băneasa. Circulaţia a fost îngreunată aproape o oră

9 maşini, implicate în două accidente, pe DN1, în zona Băneasa. Circulaţia a fost îngreunată aproape o oră

9 maşini, implicate în două accidente, pe DN1, în zona Băneasa. Circulaţia a fost îngreunată aproape o oră
Sursa foto: Foto: INTACT Images
21 Sep 2012   •   08:54
UPDATE 9:30 - Două accidente în lanţ în care au fost implicate nouă autoturisme s-au produc, vineri dimineaţă, pe DN1, în zona Băneasa, pe ambele sensuri, informează Centrul Infotrafic. Potrivit Mediafax, traficul a fost îngreunat timp de aproape o oră.
   
Accidentele s-au produs în jurul orei 7.30, în zona Băneasa, din cauza neadaptării vitezei, în condiţii de carosabil umed, dar şi a nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers, a precizat Centrul Infotrafic din Poliţia Română într-un comunicat de presă.
   
Unul dintre accidente a avut loc DN1, pe sensul de intrare în Bucureşti, fiind implicate cinci autoturisme, iar celălalt s-a produs pe sensul de ieşire din Capitală, patru maşini fiind implicate.
   
Patru persoane au solicitat ambulanţa, iar circulaţia rutieră în zona producerii accidentelor a fost îngreunată de la ora 7.30 până la ora 8.15.


Traficul rutier se desfăşoară îngreunat vineri dimineaţă pe DN1, la ieşirea din Bucureşti către Ploieşti, în zona Băneasa, din cauza unei tamponări în care au fost implicate mai multe autoturisme, informează Agerpres.
   
Potrivit informaţiilor Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, ar fi vorba despre opt maşini, însă nu au fost victime.
   
Cauzele probabile ale accidentului au fost neadaptarea vitezei în condiţii de carosabil umed şi nepăstrarea unei distanţe corespunzătoare în mers.


×
Subiecte în articol: circulatie ingreunata DN1 baneasa
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close