Antena 3 CNN Economic Auto Aberant: Două semafoare pe aceeaşi direcţie, dar pe culori diferite şi indicatoare mascate de crengi provoacă accidente

Aberant: Două semafoare pe aceeaşi direcţie, dar pe culori diferite şi indicatoare mascate de crengi provoacă accidente

Aberant: Două semafoare pe aceeaşi direcţie, dar pe culori diferite şi indicatoare mascate de crengi provoacă accidente
Sursa foto: Foto: VideoNews
31 Aug 2011   •   20:55

Un semafor defect şi altul ascuns de crengile copacilor au băgat, marţi noapte, în spital o bucureşteancă. Femeia a intrat fără să clipească în intersecţie, fiind sigură că are tot dreptul. Rezultatul: un accident care putea să o coste viaţa. Autorităţile au remediat situaţia după câteva ore, însă Bucureştiul este împânzit de zeci de astfel de capcane în trafic.

Două semafoare, pe aceeaşi direcţie de mers, culori diferite. Ar fi derutat orice şofer. Ce să mai zici când unul dintre indicatoare era şi mascat de crengi. Marţi seară, o bucureşteancă a căzut pradă acestei capcane de pe strada Popa Tatu.

Cazul din intersecţia Popa Tatu nu este însă unic. Numai Poliţia Rutieră ştie încă alte şase intersecţii cu astfel de probleme.

Brigada Poliţiei Rutiere şi Primăria Capitalei spun că au întocmit periodic rapoarte către cele şase administraţii ale domeniului public din Bucureşti. Problemele, însă, rămân. Cel mai sigur, asiguraţi-vă de două ori, atunci când sunteţi la volan.

 


×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close