Antena 3 CNN Economic Auto Accident grav între Baia Mare şi Satu Mare. O femeie a murit şi doi copii au fost grav răniţi

Accident grav între Baia Mare şi Satu Mare. O femeie a murit şi doi copii au fost grav răniţi

Accident grav între Baia Mare şi Satu Mare. O femeie a murit şi doi copii au fost grav răniţi
15 Iul 2011   •   20:44

O femeie a murit într-un grav accident produs pe drumul european E58 între Baia Mare şi Satul Mare. Celelalte 4 persoane care se aflau în maşină, dintre care cei doi copii ai săi au fost grav răniţi şi  transportaţi de urgenţă la spital. Se pare că şoferul maşinii în care se aflau cei cinci se angajase într-o depăşire, nu s-a asigurat şi s-a izbit din plin de un  stâlp de înaltă tensiune.,

Cei doi copii, o fată de 3 ani şi fratele ei de 4 ani, au fost grav răniţi. Medicii le-au acordat primul ajutor la locul accidentului, după care i-au dus la spital. Bunica lor, care era şi ea în maşină, s-a lovit la cap.

În ciuda eforturilor medicilor, mama copiilor a murit. Echipajul de salvare susţine că femeia era deja decedată în momentul în care au ajuns la locul accidentului.

Martorii susţin că şoferul maşinii a încercat să depăşească o maşină, dar a intrat într-un stâlp. Traficul rutier între Baia Mare şi Satu Mare a fost blocat  timp de două ore din cauza accidentului.

×
Subiecte în articol: Baia Mare Satu Mare femeie moarta
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close