Antena 3 CNN Economic Auto Accident grav pe DN1, în Braşov: Trei morţi şi trei răniţi după ciocnirea dintre un autoturism şi un microbuz

Accident grav pe DN1, în Braşov: Trei morţi şi trei răniţi după ciocnirea dintre un autoturism şi un microbuz

Accident grav pe DN1, în Braşov: Trei morţi şi trei răniţi după ciocnirea dintre un autoturism şi un microbuz
Sursa foto: Foto arhiva Antena 3
27 Aug 2012   •   20:08

Trei persoane, între care şi o fetiţă de zece ani, au murit, iar alte trei au fost rănite, luni seară, în urma unui accident produs pe DN 1 în judeţul Braşov, informează Mediafax. Tragedia s-a petrecut după ce un autoturism a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un microbuz de transport persoane.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, comisar şef Liviu Naghi, accidentul s-a produs pe DN1, la ora 18.40, după ce şoferul unui autoturism Renault, înmatriculat în Bucureşti, care conducea dinspre Codlea spre Vlădeni, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un microbuz de transport persoane, care circula regulamentar.
   
"În urma impactului, două femei din autoturismul Renault au murit, precum şi o fetiţă cu vârsta între 7 şi 10 ani. Victimele nu au fost încă identificate. De asemenea, şoferul vinovat de producerea accidentului se află în stare foarte gravă şi a fost transportat la spital", a spus Naghi.
   
Şoferul şi pasagerii din autoturism au rămas încarceraţi, iar la locul accidentului au sosit trei echipaje SMURD, două ambulanţe şi un echipaj de descarcerare.
   
De asemenea, din microbuzul de transport persoane au fost rănite uşor două persoane, însă este posibil să nu necesite internare, potrivit sursei citate.
   
La locul accidentului au sosit şi câteva echipaje de poliţie care fac cercetări, circulaţia în zonă fiind blocată pe un singur fir, până la finalizarea cercetărilor.


×
Subiecte în articol: microbuz
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close