Accidentul provocat de Şerban Huidu: Poliţiştii criminalişti au făcut o simulare cu maşini de teren

de Antena3.ro    |    31 Ian 2012   •   18:55
Accidentul provocat de Şerban Huidu: Poliţiştii criminalişti au făcut o simulare cu maşini de teren Foto: VideoNews

Experţi din cadrul Laboratorului de Expertize Criminalistice (LIEC) Braşov au făcut o simulare cu maşini de teren, pe DN1, în zona localităţii Timişul de Sus, unde fostul realizator TV Şerban Huidu a provocat un accident soldat cu trei morţi, informează Mediafax. Expertiza va fi terminată în februarie sau martie.
   
Potrivit procurorului Carmina Reit, purtător de cuvînt al Parchetului de pe lîngă Judecătoria Braşov, în cadrul procedurilor de expertizare a maşinii de teren a lui Huidu experţii (LIEC) Braşov au făcut o simulare în zona accidentului, fiind folosite maşini de teren similare cu cea a vedetei TV, pentru a testa coeficineţii de aderenţă ai bolidului.
   
"Au făcut cei de la laborator o analiză, o simulare în zona accidentului, aceasta făcînd parte din procedura de expertiză criminalistică în astfel de cazuri. Nu s-au formulat încă concluzii preliminare. E posibil să mai dureze expertiza. Poate în februarie sau martie să fie gata. Durează destul de mult pentru că LIEC Braşov trebuie să facă faţă la şase judeţe pe care le are în competenţă", a declarat Reit.
   
Şerban Huidu a fost implicat, în 16 octombrie 2011, într-un accident de circulaţie în Timişul de Sus, judeţul Braşov, soldat cu moartea a trei persoane.
   
Parchetul Judecătoriei Braşov a început în 18 octombrie 2011 urmărirea penală faţă de Şerban Huidu, pentru uciderea din culpă a celor trei persoane.x close