Antena 3 CNN Economic Auto Aglomeraţie spre Valea Prahovei: Coada de maşini ajunge la 10 kilometri

Aglomeraţie spre Valea Prahovei: Coada de maşini ajunge la 10 kilometri

Aglomeraţie spre Valea Prahovei: Coada de maşini ajunge la 10 kilometri
Sursa foto: Foto: Intact Images
30 Dec 2010   •   16:10

Traficul rutier pe Valea Prahovei este foarte aglomerat. Se circuă cu 10-15 kilometri la oră şi coada de maşini începe de la intrarea în Sinaia şi ajunge până în centrul staţiunii Buşteni.

Maşinile merg bară la bară pe DN1, spre Valea Prahovei. Aglomeraţie este în special pe sensul spre Braşov, pentru că sunt mulţi turişti care se îndreaptă spre staţiunile montane în care îşi vor petrece Revelionul.

Coada de maşini are cel puţin 10 kilometri şi începe de la intrarea în Sinaia. Camerele de supraveghere ale traficului rutier din Bărcăneşti şi Sinaia au înregistrat valori de trafic foarte ridicate, de peste 11.000 de autovehicule, în condiţiile în care într-o zi obişnuită cifrele sunt la jumătate.

În zona staţiunilor, parcările amenajate au fost deja ocupate, iar şoferii vor fi nevoiţi să caute locuri de parcare pe străzile laterale, ceea ce va îngreuna şi mai mult circulaţia.

În staţiunea Buşteni au fost amplasate separatoare de sens, pentru a împiedica atât schimbarea sensului de mers, cât şi traversarea neregulamentară a pietonilor. Autorităţile se aşteaptă ca aglomeraţia pe DN1 să fie şi mai mare în orele următoare.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close