Antena 3 CNN Economic Auto Argeş: Traficul pe DN 7, unde o cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat, a revenit la normal

Argeş: Traficul pe DN 7, unde o cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat, a revenit la normal

Argeş: Traficul pe DN 7, unde o cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat, a revenit la normal
Sursa foto: Foto: radiocluj.ro
07 Iul 2012   •   20:55

Traficul rutier pe DN 7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, unde o cisternă încărcată cu 24 de tone de motorină s-a răsturnat, a revenit la normal, după ce încărcătura a fost transferată într-un alt recipient, informează Mediafax.
   
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, o macara a reuşit, după câteva ore, repunerea pe roţi a autovehiculului de tonaj greu, care a fost tractat într-o parcare din apropiere.
   
"O cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat pe DN 7 între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, în localitatea argeşeană Morăreşti, o parte din combustibil s-a scurs pe stradă şi a existat, la un moment dat, pericol de aprindere. Traficul rutier în zonă s-a desfăşurat pe un singur sens, alternativ, iar ulterior a fost blocat pentru scurt timp pentru repunerea pe roţi a cisternei. În acest moment, autovehiculul de transport carburant a fost tractat într o parcare, iar traficul a revenit la normal", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, lt. Mădălina Epure.
   
Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, accidentul a avut loc într-o curbă, în pantă, după ce şoferul cisternei nu a adaptat viteza, iar autovehiculul de mare tonaj a intrat în balans şi s-a răsturnat pe partea stângă.
   
În urma accidentului, şoferul a fost rănit uşor, însă a refuzat intervenţia medicilor de la SMURD. Cisterna venea dinspre Ploieşti şi era încărcată cu 24 de tone de motorină, în urma răsturnării o parte din încărcătură scurgâdu-se pe stradă.
   

×
Subiecte în articol: cisterna motorina
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close