Antena 3 CNN Economic Auto BMW Seria 6 Gran Coupe va lupta cu CLS și A7 din 2012

BMW Seria 6 Gran Coupe va lupta cu CLS și A7 din 2012

BMW Seria 6 Gran Coupe va lupta cu CLS și A7 din 2012
Sursa foto: Foto: Motortrend.com
28 Iul 2011   •   08:08

BMW Seria 6 Gran Coupe va intra în producţia de serie şi va fi lansat la jumătatea anului viitor, pentru a concura cu CLS-ul celor de la Mercedes şi cu Audi A7. Iniţial automobilul a fost anunţat anul trecut, la Salonul Auto de la Beijing, sub forma unui prototip denumit BMW Concept Gran Coupe. Noile informaţii referitoare la coupe-ul BMW cu patru uşi au fost făcute publice de cei de la Motortrend.com, citați de Worldcarfans.com.



Seria 6 Gran Coupe va avea același ampatament ca Seria 5, de 2967 mm. Însă mașina va fi mai lată (1902 mm), iar lungimea sa va fi mai mică cu 89 mm față de Seria 5. Lungimea totală o va depăși pe cea a CLS-ului cu 51 mm.

Coupe-ul cu patru uși al BMW va avea portiere fără rame la geamuri și, pentru a-i reduce greutatea, ușile vor fi produse din aluminiu, iar la bara frontală și anumite părți din spate vor fi utilizate materiale plastice speciale.



Seria 6 Grand Coupe va dispune de sistemul de tracțiune integrala xDrive, iar motorizările vor fi preluate de la Seria 6.

×
Subiecte în articol: Mercedes-Benz BMW audi
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close