Antena 3 CNN Economic Auto BMW Vision EfficientDynamics, filmat la Abu Dhabi fără camuflaj

BMW Vision EfficientDynamics, filmat la Abu Dhabi fără camuflaj

BMW Vision EfficientDynamics, filmat la Abu Dhabi fără camuflaj
03 Ian 2011   •   16:47

Un BMW Vision EfficientDynamics / i8 / i100 a fost surprins în imagini spion la Abu Dhabi, în timpul unei şedinţe foto, relatează Worldcarfans.com. Deşi imaginile au fost capturate de la distanţă se poate vedea că maşina are câteva elemente care demonstrează că este mai aproape de producţia în serie. Formele sale extreme au rămas aceleaşi, dar se observă că uşile şi capota au fost modificate.

BMW Vision EfficientDynamics are înălţimea de doar 1,24 metri. Automobilul cu 2+2 locuri păstrează proporţiile caracteristice BMW: console scurte, capotă lungă şi ampatament mare. Numeroasele elemente aerodinamice reduc coeficientul de rezistenţă la valoarea de 0,22.



Combinaţia între un motor turbodiesel cu trei cilindri şi două propulsoare electrice, câte unul pe fiecare punte, permit atingerea unei puterii totale a sistemului de 241 kW/328 CP. Configuraţia tehnologiei BMW ActiveHybrid în combinaţie cu un motor diesel avansat permit realizarea unor performanţe de automobil sport cu un consum de maşină compactă. Doar 4,8 secunde sunt necesare pentru accelerarea de la 0 la 100 km/h, în timp ce consumul mediu, în ciclul de testare EU (KV01), este de 3,76 litri/100 kilometri şi un nivel al emisiilor CO2 de 99 grame per kilometru.

BMW a confirmat, în noiembrie, faptul că prototipul Vision EfficientDynamics va intra în producţia de serie din 2013, iar preţul de pornire va fi de aproximativ 173,725 euro.

×
Subiecte în articol: BMW Abu Dhabi imagini spion
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close