Antena 3 CNN Economic Auto Braşov. Circulaţia este îngreunată, din cauza ninsorii abundente

Braşov. Circulaţia este îngreunată, din cauza ninsorii abundente

Braşov. Circulaţia este îngreunată, din cauza ninsorii abundente
Sursa foto: zapada
12 Feb 2009   •   10:37

Pe toate drumurile din judeţul Braşov se circulă în condiţii de iarnă cu un strat de zăpadă frământată pe carosabil de până la doi centimetri. Nu sunt drumuri blocate, dar poliţiştii îi atenţionează pe şoferi să circule cu prudenţă deoarece pe carosabil pot întâlni porţiuni cu polei, anunţă Agerpres.
Utilajele pentru deszăpezire împrăştie material antiderapant, pentru a preveni posibile ambuteiaje. Încă de joi, de la ora 7.00, în judeţ ninge abundent. Aceste fenomene meteorologice se vor produce în intervalul 12 februarie, ora 9,00 - 13 februarie, ora 9,00.
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri o atenţionare meteorologică Cod Galben pentru nouă judeţe din zona Carpaţilor Orientali şi nordul Moldovei, privind ninsori şi intensificări ale vântului, care va viscoli temporar ninsoarea.
Vântul va prezenta intensificări şi în Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei, unde precipitaţiile vor fi predominant sub formă de ploaie, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 25 - 30 l/mp.
Probleme şi la Vâlcea. Şoferii sunt avertizaţi de către reprezentanţii Centrului Infotrafic să-şi pregătească maşinile pentru condiţii de iarnă. În plus, în zona localităţii vâlcene Costeşti, circulaţia a fost blocată joi dimineaţă, din cauza a două autocamioane neechipate corespunzător.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: circulatie ingreunata
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close