Antena 3 Economic Auto Circulaţia rutieră, blocată pe DN 6, după ce un autotren a luat foc

Circulaţia rutieră, blocată pe DN 6, după ce un autotren a luat foc

11 Iun 2009   •   12:00
Circulaţia rutieră, blocată pe DN 6, după ce un autotren a luat foc
Sursa foto: camion

Traficul rutier pe DN 6 este blocat, după ce cabina unui autotren a luat foc. Autovehiculul era încărcat cu aproximativ 18 tone de adeziv pentru construcţii.

Incidentul s-a produs la intrarea în oraşul Filiaşi dinspre Drobeta Turnu Severin. Şoferul nu a fost rănit. Acesta a reuşit să iasă din cabină, înainte ca incendiul să se extindă.

"Eu aduceam marfă de la Timişoara şi mă duceam spre Baumax, la Craiova. Cineva mi-a semnalizat din faruri ca şi cum aş fi avut nişte probleme la maşină. Am oprit şi am văzut că undeva sub cabină luase foc. Probabil că este vorba de instalaţia electrică a maşinii", a declarat şoferul camionului, potrivit Mediafax.

Poliţiştii de la Filiaşi au asigurat zona, iar circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri.

Costel Baboiu, şeful Poliţiei oraşului Filiaşi, a declarat: "Cabina unui autotren s-a aprins în mers. Autotrenul era încărcat cu 18 tone de adeziv pentru construcţii. I-am informat şi pe colegii de la Poliţia Mehedinţi şi am izolat zona. Am apelat la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, care a reuşit să stingă incendiul?.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close