Circulaţie îngreunată pe DN7, în Arad: O cisternă s-a răsturnat pe marginea drumului

de Antena3.ro    |    29 Aug 2011   •   10:11
Circulaţie îngreunată pe DN7, în Arad: O cisternă s-a răsturnat pe marginea drumului
UPDATE 12:00. Traficul rutier a fost reluat pe DN 7, în apropierea localităţii arădene Odvoş, unde luni dimineaţă s-a răsturnat o cisternă, informează Mediafax.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Arad, Camelia Tuduce, accidentul a avut loc din cauza şoferului unui autoturism Dacia Solenza, care a intrat într-o depăşire fără să se asigure.
   
"Din sens opus circula cisterna, iar şoferul acesteia, un bărbat de 48 de ani, din Timiş, a tras brusc de volan pentru a încerca să evite coloziunea cu autoturismul. Cisterna s-a răsturnat, iar pe drum s-a scurs motorină", a declarat Tuduce.
   
Şoferul a fost rănit şi este internat la Spitalul Judeţean Arad, starea acestuia fiind stabilă.
   
Traficul a fost blocat complet timp de aproximativ 30 de minute, pentru intervenţia pompierilor care au spălat asfaltul, iar circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu dificultate timp de aproximativ două ore, până la ridicarea cisternei răsturnate pe marginea drumului.


Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, luni dimineaţă, pe DN 7, în apropiere de localitatea Odvoş, judeţul Arad, după ce o cisternă s-a răsturnat pe marginea drumului, informează Mediafax. Din rezervorul cisternei se scurge motorină, însă nu există pericol de explozie.
   
Accidentul a avut loc în jurul orei 09.30, pe DN 7, la ieşirea din localitatea Odvoş spre municipiul Arad.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, Sorina Ambruş, pompierii au intervenit pentru a limita scurgerile de carburant şi pentru curăţarea şoselei.
   
"Vehicolul transporta motorină, însă cisterna nu a fost avariată, iar carburantul de scurge doar din rezervor. Nu există pericol de explozie", a spus Ambruş.
   
La această oră, circulaţia rutieră în zonă se desfăşoară cu dificultate, pe o singură bandă.
   
În urma accidentului, şoferul cisternei a fost rănit şi transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean din Arad.
   
Poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

x close