Antena 3 CNN Economic Auto Cisternă cu GPL, răsturnată pe şoseaua de centură a Buzăului. Traficul în zonă a fost reluat după trei ore

Cisternă cu GPL, răsturnată pe şoseaua de centură a Buzăului. Traficul în zonă a fost reluat după trei ore

Cisternă cu GPL, răsturnată pe şoseaua de centură a Buzăului. Traficul în zonă a fost reluat după trei ore
Sursa foto: Foto: radiocluj.ro
06 Apr 2012   •   12:49
UPDATE 15:45 - Traficul pe şoseaua de centură a municipiului Buzău, unde o cisternă încărcată cu opt tone de GPL s-a răsturnat, vineri, în jurul orei 12.00, a fost reluat la trei ore de la producerea accidentului, informează Mediafax.
   
Potrivit comisarului-şef Florina Crucianu de la Poliţia Judeţeană Buzău, circulaţia pe şoseaua de centură a fost reluată la ora 15.00.
   
O cisternă încărcată cu aproximativ opt tone de GPL s-a răsturnat, vineri la prânz, pe şoseaua de centură a municipiului Buzău, poliţiştii precizând că accidentul s-a produs după ce şoferul a tras de volan pentru a evita impactul cu o autoutulitară cu semiremorcă al cărei şofer a întors fără să se asigure.



O cisternă încărcată cu aproximativ opt tone de GPL s-a răsturnat, vineri la prânz, pe şoseaua de centură a municipiului Buzău, informează Mediafax. La această oră, traficul rutier în zonă este blocat.
   
Din primele informaţii, cisterna s-a răsturnat pe partea dreaptă a sensului de mers, peste gardul unui cimitir aflat în zonă.
   
Şoferul cisternei a spus că autovehiculul s-a răsturnat în momentul în care a vrut să evite impactul cu un tir.
   
Potrivit comisarului şef  Florina Crucianu de la Poliţia Judeţeană Buzău, traficul în zona în care s-a răsturnat cisterna este blocat, autoturismele fiind îndrumate către alte rute. Ea a precizat că nu sunt înregistrate victime.




×
Subiecte în articol: cisterna rasturnat
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close