Antena 3 CNN Economic Auto Cisternă cu numere de România, răsturnată în Bulgaria: Transporta bicarbonat de sodiu

Cisternă cu numere de România, răsturnată în Bulgaria: Transporta bicarbonat de sodiu

Cisternă cu numere de România, răsturnată în Bulgaria: Transporta bicarbonat de sodiu
05 Aug 2011   •   11:44

O cisternă care transporta 20 de tone de bicarbonat de sodiu s-a răsturnat vineri dimineaţă pe autostrada Trakia din Bulgaria, informează Novinite.com.

Accidentul a avut loc la 149 de kilometri de Sofia, ca urmare a faptului că cisterna a fost lovită de un automobil. Trei persoane au fost rănite trei persoane.
   
Potrivit primelor informaţii ale poliţiei, cisterna s-a răsturnat după ce dispozitivul cu care era legată de un camion înmatriculat în România s-a defectat. Substanţa chimică aflată în cisternă s-a împrăştiat pe drum.
  
Ulterior, un automobil Honda, care venea din spatele camionului, nu a reuşit să oprească şi a lovit cisterna. Şoferul şi cei doi pasageri sunt bărbaţi cu vârste între 20 şi 26 de ani.
   
Trei persoane au fost rănite, respectiv şoferul camionului, care este cetăţean român, şi două persoane aflate în automobilul Honda. Cei trei răniţi au fost internaţi la spitalul din oraşul Plovdiv, însă rănile nu le pun viaţa în pericol.
   
Autostrada a fost închisă complet în zona accidentului, provocând ambuteiaje. Mai multe echipe au fost mobilizate pentru a curăţa drumul.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close